Дора и Митра готвят три Казанлъшки гозби с Мила и Милен
В Казанлък Мила и Милен готвят с доамкините си Дора и Митра казанлъшка пенерлия, джуркан лапад и кисело мляко с листенца от роза.
Кои са Мераклиите от село Белица?
Водещите Милен и Поли ще се изправят срещу Мераклиите Влади, Кремена и леля Донка.
С Оги и Шеф Васил Спасов готвим бански гозби
Дърпана баница в село Пресяка, Ловешко
Голям купон при Баба Дешка в с. Горно Драглище
При баба Дешка и ”Палавите баби” Лена, Райна и Яна в село Горно Драглище, водещите Патрисия и Евгени готвиха Целуварчи, Комби с праз и домати и Данчините баници. Много вкусно и весело!
Лютата Ферма в село Страшимирово
В село Страшимирово, община Белослав, Патрисия и Евгени готвят три гозби при домакините си сем. Родинови. И в трите има много люти чушки…
Домакините сем. Тинкови посрещат Патрисия и Евгени в къщата си за гости в квартал Вароша в град Ловеч. Към тях се присъедини известната кулинарна блогърка Илиана Николова, която предложи три гозби за Бъдни вечер.
Пъстървата разплака Лиана и Патрисия
След като Патрисия, Лиана и Милен собственоръчно си уловиха рибките те се заловиха с приготовление на рецептата на домакините семейство Коцеви.
И победителите в село Гара Бов са….
Успяха ли и кой победи в този първи кулинарен двубой между домакини и водещи вижте сами!
Спътник в Кърпачево?!…
В епизод 2 на ‘’Гозбата на България’’ сме в село Кърпачево, община Летница на Деветашкото плато. Домакини са приветливите млади хора от една от къщите за гости Онгъл, първата в селото.
Пълнена тиква със свинско и зеле от село Кърпачево
Сложната фамилна рецепта на Димана и Орхан за Пълнена тиква със свинско и зеле бе бойното кулинарно кръщение на Патрисия и Евгени. Отбор 1 доста се потруди докато си открие продуктите, срещна се с интересни хора и научи любопитни неща за самото място.
Патрисия и Евгени се борят стабилно с тиквата
В Кърпачево на Патрисия и Евгени им се падна да готвят Пълнена тиква със свинско и зеле. А какво се случи по нататък? Всички епизоди можете да гледате тук.
Какво реши журито за тиквата със свинско и зеле
Патрисия и Евгени доста се потрудиха докато си открият продуктите и още повече докато сготвят гозбата. Но какво реши неофициалното местно жури за изхода на първия кулинарен двубой вижте в епизода.