Патрисия Господинова изневери на футбола с ‘’Гозбата на България’’

Патрисия Господинова изневери на футбола с ‘’Гозбата на България’’

Коя е Патрисия Господинова?

Патрисия Господинова е на 21 години, студентка по социология в Софийския университет ‘’Св.Климент Охридски’’, учи и актьорско майсторство, а в момента е водеща в Отбор 1 на новото кулинарно риалити ‘’Гозбата на България’’.

Харизматичната млада дама е родена в Габрово

В семейство, в което от три поколения са професионално ангажирани с футбол. Прадядо ѝ, Христо Младенов, е един от най-известните ни и успешни треньори, включително и няколко пъти на националния ни отбор по футбол. Дядо ѝ Живко Господинов е бивш футболист, дълги години състезател на Спартак ( Варна ) и е единственият, играл на световно първенство като действащ футболист на варненски клуб.

Семейната традиция продължава бащата на Патрисия

Христо Господинов, който също е бивш играч, а в момента треньор на младите надежди на Лудогорец. Патрисия обаче от малка проявява интерес към изкуствата и кулинарията, за сметка на футбола.

Рисунката от Националния кулинарен фестивал ‘’Пъстра трапеза’’

С рисунката си ‘’Бабо, научи ме!’’, 10 годишната Патрисия Господинова побеждава в конкурса за плакат на Националния кулинарен фестивал ‘’Пъстра трапеза’’. Очевидно още тогава се е зародил интереса към българската кухня и не е случайно, че именно нея избра екипа за една от водещите на оригиналния кулинарен формат ‘’Гозбата на България’’.

По време на снимките на предаването, Патрисия определено успява да се сработи с екранния си партньор Евгени Коцев и смело се впуска в изпълнението не само на непознатите рецепти, но и на забавните приумици на екипа.

Обучението по актьорско майсторство ѝ помага

Да реагира адекватно на различни характери и ситуации по време на снимките и да влиза в необичайни за нея роли. В ‘’Гозбата на България’’ ѝ се случват  много нови неща, сблъсква се с различни характери и преоткрива традиционната ни храна.

При приготвянето на рецептата от село Кърпачево на пълнена тиква със свинско и зеле, Патрисия за първи път в живота си рендоса морков, жертвайки маникюра си. Нещо, което се оказа масово явление при нейните връстници.

Младата актриса влиза в съвсем различно амплоа

С главна роля в последното видео ‘’Hurt Ya’’ на нашумялата поп рок група Innerglow. Там тя се снима като любовния интерес на вокалиста на бандата Тодор Ковачев и супешно предава емоционалните терзания на влюбените млади хора.

Определно Патрисия Господинова е име, което ще срещаме отсега нататък често в различни визуални и театрални проекти. Екипът на ‘’Гозбата на България’’ е късметлия, че красивата и интелигентна млада дама е нежната половинка на Отбор 1.

Гледай с усмивка и готви с удоволствие!  С ‘’Гозбата на България’’!

Ще се радваме, ако сте научили нещо ново и полезно от нашия уебсайт. За нас е важно вашето мнение. Можете да ни последвате в социалните мрежи: FacebookTikTokInstagram и в канала ни в YouTube.

Ако ви харесва нашата публикация може да я споделите в: