Първи кулинарни награди ”Гозбата на България 2023”

Първи кулинарни награди "Гозбата на България" 2023

С радост и вълнение обявяваме дългоочакваните Първи кулинарни награди ”Гозбата на България 2023”!

След един изключително успешен телевизионен СЕЗОН 2 на кулинарното риалити ‘’Гозбата на България’’, дойде време да отдадем дължимото уважение и внимание към нашите водещи и 45 домакина от цялата страна, които се включиха в готварската надпревара.

Каним ви на 26 ноември 2023 г. от 14 ч.пред НДК в София, за да отпразнуваме постигнатото и да наградим най-добрите в 6 категории, както и да разберем кой ще спечели Наградата на зрителите и Голямата награда “Гозба на България” за 2023. Церемонията по награждаването е в рамките на Фермерския фестивал, организиран от нашите партньори от Хранкооп и на коледния фестивал Sofia Christmas Fest.

По време на наградите ще има и благотворителен търг с предмети и картини на победителите в конкурса за детска рисунка „Какво е за вас гозбата на България“.
Спецелените средства ще бъдат предоставени за курс по готварство на младеж в неравностойно положение от град Смолян.

Сега е ваш ред да се включите и да изберете Награда на зрителите за 2023 г., като гласувате за една от 11 те рецепти, победителки в месечната ни игра за Гозба на месеца, организирана на нашата Фейсбук страница.

ГЛАСУВАЙТЕ ТУК

Благодарим ви и ви очакваме на 26 ноември от 14 ч. пред НДК в София!

 

Гледай с усмивка и готви с удоволствие!  С ‘’Гозбата на България’’!

Ще се радваме, ако сте научили нещо ново и полезно от нашия уебсайт. За нас е важно вашето мнение. Можете да ни последвате в социалните мрежи: FacebookTikTokInstagram и в канала ни в YouTube.

Ако ви харесва нашата публикация може да я споделите в: