Стратегическо партньорство между „Гозбата на България“ и framar.bg

partnership Gozbata na Bulgaria - framar bg

Партньорство между „Гозбата на България“ и framar.bg

Горди сме да обявим, че вече е факт стратегическото медийно партньорство между телевизионното предаване „Гозбата на България“ и  големия здравен сайт framar.bg

Ивайло Тончев - framar.bg
Ивайло Тончев, „Маркетинг и реклама“ във framar.bg

Живеем във време, в което нещата се случват прекалено бързо. Това невинаги е добро решение, когато говорим за храна и здраве. С интерес следя „Гозбата на България“ още от неговия първи епизод и намирам за изключително сполучлив този формат – вкусни ястия от малките села и градове на България. Решихме да подкрепим екипа на „Гозбата“, защото техните рецепти непременно трябва да стигнат до повече хора. Милионната ни аудитория проявява интерес към темата „хранене“ и различните рецепти са посрещани винаги с огромно вниманиеИвайло Тончев

Ще попитате за тайната…

Да готвиш за някого е почти равносилно на признание в любов

Важно е зрителите да разберат магията – на зеленчуците от градината, на щастието на готвача и на усмихнатите хора около масата. Положителната емоция е нещо, което ни липсва напоследък. Тези кулинарни екскурзии в малките градове и села на България са търсене на истинския дух и същност на българина – гостоприемен, усмихнат, иновативен. Можете да гледате вече „Гозбата на България“ и на framar.bg.

Rumyana Blagoeva - Gozbata na Bulgaria
Румяна Благоева, продуцент на предаването „Гозбата на България“

Когато коментирахме подробностите с колегите от framar.bg, не се сдържах да не обележа, че сме си „разменили  ролите“. Дигиталните експерти в сериозната здравна медия говорят с ентусиазъм и емоция, а ние търсим прагматичното – досег до повече зрители, които да научат повече за гозбите на България. В едно колегите ни са напълно прави – да готвиш с любов български рецепти от малките градове и села е един от начините да обичаш България – Румяна Благоева

Нещо, от което страната ни има много голяма нужда в тези дни на безверие и апатия.

Разработваме дигитални формати специално за раздела с рецепти във framar.bg, където ще можем да излъчим всички епизоди до момента и да дадем повече добавена стойност на читателите на най-популярния здравен портал. Зрителите на „Гозбата на България“ ще могат да получат пълноценно преживяване с телевизионния формат по телевизия Евроком, както и с онлайн съдържанието, таргетирано по тема и аудитория в няколко платформи.

Ние сме в трескава подготовка за Сезон 3, който ще ни срещне с още страхотни хора от всички краища на страната. Защо да правиш каквото и да е, ако не са приятелите?

Какво още могат да очакват любителите на вкусната българска кухня, както и почитателите на здравословното хранене и начин на живот?

  1.           – Традиционни български рецепти, поднесени в специализирания раздел за рецепти на framar.bg
  2.           – Видео формати, специално разработени за дигиталното пространство от „Гозбата на България“
  3.           – Лесен достъп до вкусни идеи за празник и делник
  4.           – Много любов и емоция от екипите на framar.bg и „Гозбата на България“

 

Гледай с усмивка и готви с удоволствие!  С ‘’Гозбата на България’’!

Ще се радваме, ако сте научили нещо ново и полезно от нашия уебсайт. За нас е важно вашето мнение. Можете да ни последвате в социалните мрежи: FacebookTikTokInstagram и в канала ни в YouTube.

Ако ви харесва нашата публикация може да я споделите в: