На 10 септември стартира Сезон 2 на ‘’Гозбата на България’’

Оригиналният български формат ще се излъчва всяка събота от 21ч. по телевизия Евроком, с повторение в сряда от 22ч.

 “Гозбата на България” е седмично семейно кулинарно шоу. Акцентът в предаването не са известни готвачи, а млади хора, аматьори в кухнята, и техните домакини от всички кътчета на България.

Две двойки кулинарни пътешественици обикалят България и повтарят приготвената от домакините регионална или фамилна рецепта, понякога осъвременена по вкуса им. Жури от местни хора оценява по достойнство усилията им и посочва победителя.

Ще се справят ли градските младежи снамирането на продуктите само от даденото място и с гозба, която за първи път ще готвят, без да знаят точните пропорции? Домакините се изправят срещу двамата водещи в своеобразен кулинарен двубой.

Провокацията към зрителите е забавна, ненатрапчиво образователна и позитивна.

Двете двойки младежи са избрани след кастинг, като едно от условията е да не могат да готвят.  На 10 ти септември,в първия епизод от втория сезон на ‘’Гозбата на България’’, Патрисия и Евгени се изправят срещу опитните домакини от ваканционен комплекс ‘’Вила Романа’’ в село Топола, община Каварна. Интригата кой ще приготви по-добре тристепенното меню е любопитна, а победата сладка.

Евгени, Кирчо и Патрисия в басейна пред вила Романа

Първият сезон на кулинарното риалити ‘’Гозбата на България’’ се излъчи успешно по телевизия ММ онлайн и привлече вниманието на зрители, производители по места и рекламодатели. Вторият сезон на предаването  чрез телевизия Евроком ще влиза вече във всеки дом в България и при българите в чужбина по кабел, сателит и онлайн. Харесайте Фейсбук страницата на предаването, последвайте ни в Instagram TikTok и следете всичко най- интересно и на сайта на ‘’Гозбата на България’’  www.gozbatanabulgaria.bg.

https://www.facebook.com/gozbatanabulgaria

https://www.instagram.com/gozbata.na.bulgaria

http://www.youtube.com/c/Gozbatanabulgaria

Гледай с усмивка и готви с удоволствие!  С ‘’Гозбата на България’’!

Ще се радваме, ако сте научили нещо ново и полезно от нашия уебсайт. За нас е важно вашето мнение. Можете да ни последвате в социалните мрежи: FacebookInstagram и в канала ни в YouTube.

Ако ви харесва нашата публикация може да я споделите в: