Готвим вкусни гозби в ресторант ДОБРО

Иван и Веско от ресторант Добро, на ул.”Парчевич” 33 в центъра на София, са домакини на Евгени и новата ни водеща Красимира в следващия епизод на ”Гозбата на България”.

В красивата сграда с много интересна история,за която ще ви разкажем в предаването, ни посрещна за добре дошли талисмана на ресторанта.

А после…. Уютно, вкусно и забавно беше гостуването ни в ресторанта- еталон за хубава скара и българска кухня в столицата.И не само. Може да ги опитате на различни събития и фестивали из цяла България. Собственикът на Добро Иван Цанов и управителят на ресторанта Веселин Вашев приготвиха нервозно кюфте, пръжки с праз лук и кьополу.

Всички продукти, които използват в Добро са внимателно подбрани, основно от български производители с доказано качество.

Както Иван казва:”Моралът не ми позволява да давам на хората нещо, което би увредило здравето им”. А на него си му личи, че не е бил злоядо дете и определено не прави компромиси с менюто и приготвянето на храната. Добро е прочут и с вкусната си скара. Тук каймата се прави на място от селектирано висококачествено месо, после зрее и се подготвят кюфтета и кебапчета от свинско и телешко. Сочни и вкусни, каквито си ги спомяме от детството.

Евгени и Красимира за пръв път готвиха заедно, но се постараха да доближат максимално своите варианти на трите гозби до оригинала на Иван и Веско.На помощ им се притече жокерът в предаването, Шеф Александът Китанов.

Дали успяха Евгени и Красимира да се справят с рецептите и кой победи според местното жури, в този софийски кулинарен двубой, ще разберете в събота, 3 февруари от 21 ч. по телевизия Евроком. Повторение в неделя от 14 ч. и сряда от 23,30 ч.

Гледай с усмивка и готви с удоволствие!  С ‘’Гозбата на България’’!

Ще се радваме, ако сте научили нещо ново и полезно от нашия уебсайт. За нас е важно вашето мнение. Можете да ни последвате в социалните мрежи: FacebookTikTokInstagram и в канала ни в YouTube.

 

Ако ви харесва нашата публикация може да я споделите в: