”Гозбата на България”- различното кулинарно риалити

”Гозбата на България” е атрактивно кулинарно риалити със съвсем нова концепция и главни герои младите хора, които преоткриват родната кухня.

Предаването е оригинален български формат, в което две двойки кулинарни пътешественици, аматьори в кухнята, се съревновават със своите домакини от различни кътчета на България, приготвяйки традиционни или фамилни местни рецепти, понякога пречупени през съвременен прочит. Всички продукти в ”Гозбата на България” трябва да се открият само в съответното място, като търсейки ги, водещите се натъкват на интересни хора, исторически обекти и местни бизнеси. Целта е да не се използват найлонови пликове или пластмаса.

Водещите са подбрани след кастинг, като са търсени нови непознати на широката публика лица, които определено не могат да готвят. В ”Гозбата на България” те са разделени на два отбора. В Отбор 1 са  младата актриса и студентка по социология Патрисия Господинова и професионалният футболист и модел Евгени Коцев.

Патрисия и Евгени
Патрисия и Евгени

Тяхната конкуренция от отбор 2 са студентката по журналистика, стюардеса и финалист в Плеймейт 2019 Лиана Николова и Милен Николчев, автотехник и меломан.

Milen i Liana
Милен и Лиана

”Гозбата на България” е забавно, позитивно и образователно предаване за цялото семейство. Локациите за снимките на рецептите са в различни по големина населени места из цяла България, като в първия сезон  вниманието е насочено към домакини и техните фамилни гозби в Ловешка, Старозагорска и  Софийска област.

Интересен е фактът, че домакините в ”Гозбата на България” са преобладаващо млади хора, завърнали се от големия град или чужбина.

Кулинарното риалити може да гледате в интернет или всяка сряда от 21ч. като стрийминг по телевизия ММ онлайн.

Ако ви харесва нашата публикация може да я споделите в: