Краси и Милен готвят в софийското село Мрамор

Тази събота Краси и Милен се изправят в кулинарна битка срещу своите мили домакини Соня и Таня от софийското село Мрамор.

Младите пишман готвачи трябваше да повторят авторската рецепта на Соня, което тя е нарекла воденичарско колело, познато още и като хайдушка капа. Милен е известен с добрите си умения при приготвяне на тестени изделия, но този път се опита да хитрува и да натовари Краси с отговорността да замесят тестото за специалитета на Соня и за втората им гозба -шупла със сирене.Вкусната разядка с печени чушки и кисело мляко беше приготвена изцяло от домашни продукти и не ги затрудни особено.

Но за коя гозба водещите поискаха помощ от техния жокер Шеф Китанов и кой отбор победи според  местното жури, ще разберете, ако гледате ”Гозбата на България”, събота 20 април от 21 ч. по телевизия Евроком.

Гледай с усмивка и готви с удоволствие!  С ‘’Гозбата на България’’!

Ще се радваме, ако сте научили нещо ново и полезно от нашия уебсайт. За нас е важно вашето мнение. Можете да ни последвате в социалните мрежи: FacebookTikTokInstagram и в канала ни в YouTube.

 

 

Ако ви харесва нашата публикация може да я споделите в: