Camping & Caravanning Expo 2024 ви очаква в София Ленд

Camping & Caravanning Expo се завръща през месец април за седми пореден път, за да ви помогне да се подготвите за едно вълнуващо лято.

Идеята на организаторите е да предложат интересни и полезни възможности , на всички които обичат да почиват на палатка или с кемпер и така да пътуват свободно, да се отдадат на любимите си хобита и да се забавляват както им  харесва!

Тази година събитието е на ново място, с нов формат и пълна програма със забавления за всички! Очаква ви истински семеен фестивал, в непосредствена близост до центъра на София – София Ленд.

 Старият увеселителен парк е превърнат в красив и зелен оазис с различни тематични зони и кътове:
– Парково пространство с много зеленина, алеи и мостчета за разходка
– 600 м. алея за тест драйв на велосипеди и тротинетки
– Фермерски пазар със занаятчийски продукти от Хранкооп
– Зона с вкусни храни и напитки
– Детска зона с атракциони и игри
– Езеро с риби
– Музика на живо
– Графити шоу: рисунки върху кемпер/каравана + рисуване за деца

В експо зоната ще бъдат представени последните иновации в къмпинг туризма и ще можете да разгледате нови модели кемпери и каравани, както и огромно разнообразие от аутдор екипировка, водни спортове и риболов.

Ще видите и първият кемпер родно производство.Създателите на HIP Campers споделят: „Нашата визия беше да създадем семеен кемпер, който да отговори на практическите нужди на всички членове на семейството – да е достатъчно просторен, за да побере 4-членно семейство, но и същевременно да се управлява от човек с любителска шофьорска книжка. Кемпер, който предлага достатъчно пространство за двама възрастни и две деца в студен ден без да се бутат, но и кемпер, в който спокойно можете да поканите гости – възрастните се събират около една маса, а децата около друга.“

Mодел 4Family на HIP Campers
Любителите на водните спортове ще имат възможност да се запознаят отблизо с различни модели лодки, каяци, падълборди и пособия, за да направите лятното си приключение наистина незабравимо.
Акцентът тази година ще бъде посветена на романтичните ретро къмпинг времена: очаква ви специалната инсталация с палатки от 70-те и 80-те години на миналия век и изложба със снимки на български къмпинги от 60-те до 80-те, стари къмпинг карти и много други.
Кога: 12, 13 и 14 април 2024 г., от 10:00 до 19:00 ч.
Къде: София Ленд, бул. Никола Вапцаров 61
ВХОД СВОБОДЕН!
Източник: Camping& Caravanning Expo Sofia
Снимка: HIP Campers
Ако ви харесва нашата публикация може да я споделите в: