СЕЗОН 3 на ”Гозбата на България” започва от Каварна

Гозбата на България започва

На 16 септември от 21:00 часа, по телевизия Евроком започва Сезон 3 на телевизионното кулинарно предизвикателство „Гозбата на България“.

Популярното заведение Роял Бийч на централния плаж на Каварна бе домакин на оспорваната кулинарна битка. Интересни рибни специалитети ще приготвят два отбора, в които готварските си умения показват четирима кметове от Община Каварна, по рецепта на кмета на общината Елена Балтаджиева.

Най добрите готвачи сред кметовете в общината се изправят срещу двамата водещи Мила и Евгени. Отбор ”Мида”, в състав кметският наместник на село Могилище Веска Николова и кметският наместник в Камен бряг Лучия Георгиева, ще приготвят панирана херинга с чери домати и девесил.

Отбор ”Мида” -Веска Николова и Лучия Георгиева

Кметът на Българево Георги Георгиев и кметският наместник в село Селце Павлина Димитрова ще защитават честта на отбор ”Рибка” с приготвянето на пържена пъстърва с млечен сос.

Георги Георгиев и Павлина Димитрова

За да е равностойна кулинарната битка, Мила и Евгени ще получат подкрепа от местни асистенти.

 

Ще видите и как родопчанката Шеф Снежи Орлова приготви с помощта на кмета на Каварна Елена Балтаджиева традиционната рибена супа, с която зарадваха гражданите и гостите на популярния Миден-рибен фест в красивия морски град.

Сезон 3 на любимото на цялото семейство кулинарно предаване ще премине под надслов ”По пътя на траките”.

Местата, които ще бъдат посетени от екипа на ”Гозбата на България” ще бъдат свързани с тракийската история и култура.

 

Гледай с усмивка и готви с удоволствие!  С ‘’Гозбата на България’’!

Ще се радваме, ако сте научили нещо ново и полезно от нашия уебсайт. За нас е важно вашето мнение. Можете да ни последвате в социалните мрежи: FacebookTikTokInstagram и в канала ни в YouTube.

Ако ви харесва нашата публикация може да я споделите в: